Erenler Belediyesi Bilgi Evi'nde yaz kursları başlıyor

5-13 Mayıs tarihleri arasında başvuru ve kayıt işlemlerinin yapılacağı Erenler Belediyesi Bilgi Evi hizmet kalitesi ile takdir topluyor. Bünyesinde Spor Kursları, Okul destekleyici kurslar, Müzik Eğitimleri ve Sosyal-Kültürel kursları barındıran Erenler Belediyesi Bilgi evi yaz kursları ile hafta içi hafta sonu sabah akşam 7/24 hizmet veriyor.

Tatilini Yaz Kursları ile değerlendirmek isteyenler; Karate, voleybol, kick box, basketbol, yüzme, güreş, futbol, piyano, gitar, bağlama, akerdion, ney, keman, matematik, türkçe, ingilizce, Kur’an-ı Kerim, mental aritmetik, zeka oyunları, okul öncesi eğitim, arapça, almanca, fransızca, resim, ebru-tezhip, etkili ve hızlı okuma, drama uygulamalı tiyatro, halk oyunları, bilgisayar, satranç, model uçakl ve gemi yapımı ve daha yüzlerce kurs için Erenler Belediyesi Bilgi Evi’ne müracaat edebilirler. Online başvuru yapmak isteyenler ise müracaatlarını www.erenlerhem.gov.tr adresinden yapabilirler.

7/24 hizmet verdiklerini belirten Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar, “2010 yılında göreve başladığımızda bir tek dersliği bulunan kurumumuz şu anda Erenler satında her mahalle ve semte yayılmış durumda bulunmak üzere birçok dersliğe sahiptir. Bu bina ve kurs yerlerini bedelsiz halkımızın hizmetine sunan ve desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e birkez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar’dan övgü dolu sözlerle bahseden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “tuttuğunu koparan, azimli, çalışkan ve gayreti ile Abdulvahid bey ile birlikte başarılı çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilgi Evi ile Erenler’de önemli bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirdiğimize inanıyorum. Kurduğumuz Bilgi Evi ve Halk Eğitim Merkezinin hizmete girmesi ile geleceğimizin olduğu gibi günümüzün de teminatı gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyoruz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]