Erenler Belediyesi 50. Yılını kutladı

Erenler Belediyesi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü Belediye Hizmet binasında düzenlenen programla kutlandı.

Erenler Belediye Başkanlığınca düzenlenen kutlama programına; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepetaş, Erenler İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Zafer Özden, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, Siyasi Parti temsilcileri, Erenler Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programa Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı renk kattı. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk programda yaptığı konuşmada Erenler’i Sakarya’nın ilk tercih edilen ilçelerden biri yapmak istediklerini söyleyerek “Cenab-ı Allah’a Erenlerimizin Belediye oluşunun 50. yılını kutlamayı bizlere nasip ettiği için şükrediyoruz. Belediyemizin yarım asırlık tarihinde milletimize bölgemize hizmet etmiş olan tüm belediye başkanlarımızı, belediyemizin çeşitli kademelerinde görev yapmış tüm emektar çalışanlarımızı, hakkın rahmetine kavuşmuş olanlara Allah’tan rahmet diler hayatta olanlara ise buradan selam ve dualarımı gönderiyorum” dedi.

Öztürk konuşmasının devamında “Biz Erenleri 10 yıldır yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalıştık. 50’nci Yılda 50 Proje sloganı ile çıktığımız bu hizmet yolunda Erenleri, Sakarya’nın tercih edilen ilk ilçelerinden biri haline getirmek için kollarımızı sıvadık. Erenler Allah’ın izniyle gelişim bakımından yarım asırlık tarihinin zirvesine çıkacak. Bu hedefimizi 50. Yılımızda 50 Proje ve Kentsel Dönüşüme inanan vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Erenler sakinleri bize güveniyor ve inanıyor. Onların desteğini her zaman yanımızda hissettik ve hissediyoruz. Biz de milletimizin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Gece gündüz demeden onların hayalindeki Erenleri oluşturmak için canla başla çalışacağız” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]