Erenler Belediye Binası'nın Çalışmaları Başladı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, yeni hizmet binasını bir yıl içinde tamamlayarak, daha güzel hizmet verme imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Öztürk, Sakarbaba Caddesi üzerinde kazısına başlanan 1 katı yeraltında, 2 katı yer üstünde olmak üzere toplam 3 kat oluşacak olan Erenler Belediyesi yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Öztürk “Bilindiği gibi eski bina gelişen ve büyüyen ilçeye hizmet sunmakta zorluğa neden oluyordu. Bu yüzden yeni bir binaya ihtiyaç duyuyorduk. Yeni hizmet binasının yapım ihalesini alan Boen İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından kazı çalışmalarına başlandı. İhale sürecinin sözleşmede 18 ay olarak belirtilmesine rağmen firma tüm imkanlarını seferber ederek inşaatı 12 ay gibi daha kısa bir sürede bitirme sözü verdi” dedi.

Mevcut binanın ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremeyecek duruma geldiğini belirten Başkan Öztürk, “Bir yıl içersinde inşaatı tamamlanacak olan yeni hizmet binamız vatandaşlara daha güzel imkanlarda hizmet verme imkanı sağlayacaktır. Tüm ilçemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]