Ercan Emre'de yeni dönem başlıyor!

Ercan Emre Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları\'nda, İngilizce eğitiminde yeni dönem başlıyor.

İngilizce Genel programlarında (başlangıç, orta, ileri seviye) yeni dönem kayıtları başladı. Genel İngilizce programı haftaiçi gündüz/akşam ve haftasonu olarak gerçekleştiriliyor.

Başlangıç seviyesinde A1 ve A2 olmak üzere 125\'er saatten eğitim veren kurs, başlangıç seviyesinde 250 saat eğitim ve MEB sertifikası vermektedir. Orta seviyede B1 ve B2 olmak üzere 125\'er saatten eğitim veren kurs, başlangıç seviyesinde 250 saat eğitim ve MEB sertifikası vermektedir. İleri seviyede C1 ve C2 olmak üzere 125\'er saatten eğitim veren kurs, başlangıç seviyesinde 250 saat eğitim ve MEB sertifikası vermektedir.

Ercan Emre Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları\'nda, Yabancı Dil Sınavı (YDS), ilköğretim ve lise sınıflarına da eğitim verilmektedir. Ayrıca yılın her anı, her günü yurt dışı dil eğitim programlarından da faydalanılabilinmektedir. Ayrıca yaz, güz ve kış dönemi için öğrenciye yönelik paket programları da mevcut.

Bilgisayar-İnteraktif eğitimi de verilen kursta, İşletmenlik ve Muhasebe programları da mevcuttur. Her iki programı bitiren Milli Eğitim Sertifikası almaya hak kazanmaktadır. Ayrıca Ercan Emre Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursları, Muhasebe programında Milli Eğitim Sertifikası vermeye tek yetkili kurumdur.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]