Enver Toçoğlu, Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu, Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan'ı makamında ziyaret etti.

MHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu'nda hazır bulunduğu ziyarette konuşan Enver Toçoğlu, pazarcı esnafının sorunlarını gayet iyi bildiklerini belirterek, "Belediyecilik anlayışımız başa gelince, esnafıyla, pazarcısıyla, tüccarı, topluma ve ekonomiye hizmet üreten her birimiyle Sakarya ayağa kalkacaktır. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Pazarcı esnafının iş kapasitesinin daraldığı, insanımızın pazaryerlerine ulaşımının adeta imkansızlaştırıldığı, halkın ise acil çözüm ihtiyaçları arayışında olduğu bir dönem söz konusudur. Biz belediyecilik anlayışını halkımıza eksiksiz hizmet götürme konusunda hassas olacağız, çünkü bizim hizmet anlayışımız budur" dedi.

Pazarcı esnafının sıkıntılarını anlatan Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ise, "Biz pazarcı esnafı olarak diğer esnaftan daha fazla sorumluluk taşımaktayız. Bizim şartlarımız ne kadar iyi olursa vatandaşa da o kadar iyi hizmet verebiliriz. Bu konuda sorunlarımız bellidir. Özellikle zabıta denetimlerinin ayrı belediyeler yerine tek bir elden yapılmasını istiyoruz. Diğer şikayetlerimizi de hazırladığımız belgelerler sizlere vereceğiz" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]