Engin Pekşen İntihar Etti

Sakarya'nın ünlü işadamlarından Engin Pekşen, silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Goodyear lastiklerinin ana bayiliğini yapan Engin Pekşen (49), bugün saat 15.30 sıralarında Dörtyol sanayiindeki işyerinde şakağına dayadığı silahın tetiğini çekti.

Pekşen'in yaşanan ekonomik kriz nedeniyle sıkıntıya girdiği ve bu yüzden intihar etmiş olabileceği belirtildi. Pekşen'in intihar etmeden önce namaz kıldığı daha sonra odasına kapandığı ifade edildi.

Engin Pekşen'in intiharının duyulması üzerine çocukları ve SATSO eski Başkanı Erol Öztürk olay yerine geldi. Gözyaşları içerisinde Goodyear bayiine gelen Pekşen'in çocuklarını yakınları sakinleştirdi. 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Pekşen'in cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin işyerinden çıkartılması sırasında yakınları sinir krizleri geçirdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Erol Öztürk, Pekşen'in Sakarya'nın köklü ailelerinden birinin çocuğu olduğunu belirterek, neden intihar ettiğini anlayamadıklarını söyledi. Engin Pekşen evli ve üç çocuk babasıydı.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Cenaze namazı ise, yarın Orhan Camii'nde öğle namazını müteakip olarak kılınacak.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]