Engin Özkoç, "Keleş'in aday olmasını seve seve kabul ettim"

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı, Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Ecevit Keleş, 30 Mart\'taki yerel seçimlere dikkat çekerken "Yerel seçimlerde alacağımız güzel neticeyle Sakarya’mızın kaderinin değişeceğine inanıyoruz" dedi.

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Uzun Çarşı esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin tüm siyasi partiler için çok büyük önem arz ettiğini söyledi.
Her partinin başarılı olabilmek için en iyi adaylarla seçimi kazanmanın yolunu aradığını ifade eden Özkoç şöyle konuştu:

"Seve seve kabul ettim"

"Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partimizin değerli yöneticileri, Sakarya’da seçimi kazanmamız için Ecevit Keleş ve Fatma Kurtuluş’un aday olması gerektiği düşündüler ve ben de Sakarya’ya en iyi hizmeti verebilecek aday olarak Ecevit Keleş ve Fatma Kurtuluş’un aday olmalarını seve seve kabul ettim. Bu yerel seçimlerde başarılı olmak istiyoruz. İnşallah yine kadirşinas Sakarya halkının teveccühüyle bunu başaracağız.  Yerel seçimlerde alacağımız güzel neticeyle Sakarya’nın kaderinin değişeceğine inanıyoruz" dedi.

Ecevit Keleş de, "Uzun Çarşı, Ayakkabıcılar Çarşısı, Tenekeciler Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Kasapçılar Çarşısı, Kapalı Çarşı. Adapazarı’nın nabzı eskiden çarşılarda, en başta da Uzun Çarşı’da atardı" dedi.

Fatma Kurtuluş ise, "Adapazarı demek çarşılar demektir zaten. Uzun Çarşı ve Kapalı Çarşı Adapazarı’nın beynidir, noktasıdır; merkezidir. Tarihi uzun yıllara dayanan, Uzun Çarşı, Kapalı Çarşı esnafı da kentin en önemli yapı taşlarındandır, bir kenara atılamaz" dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]