Engin İpekoğlu, İkinci Yarıdaki Hedeflerini Anlattı

Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yeni transferleri ve ikinci yarıdaki hedeflerini anlattı.

Ara transfer döneminde 12 oyuncu transfer ettiklerini kaydeden Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Bugün itibariyle ilk yarıda bizimle birlikte olan 16 futbolcu arkadaşımızla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Devre arasında Hamza da gitti. Graf ile ilgili problem vardı ve sözleşmesi feshedildi. 16 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Bunun dışında Onur, Emre ve Gazanfer'i kiralık olarak vereceğiz. Furkan ve Onur arkadaşımızı Fenerbahçe'ye verdik. Sezon sonuna kadar bizde kalacaklar, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gidecekler. Bugüne kadar 12 transfer yaptık. Okan Koç, Burak Karaduman, Mustafa Sevgi, Süleyman Varlık, İlhan Ummak, Cisse Muhammed, Abdoulaye Diakhate, Atilla Koca, Serkan Özsoy, Recep Yıldız, Ethem Yılmaz ve Erol Tırpan. Şu anda kadromuzda yeni transferlerle birlikte 24 futbolcu yer alıyor. Bir forvet oyuncusu daha aramıza dahil etmek istiyoruz ve bu transferin çalışmalarını yapıyoruz. Forvet oyuncumuz büyük ihtimalle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına yetişmeyecek. İkinci yarıda taraftarlarımıza çok farklı bir Sakaryaspor izleteceğiz.Sakaryaspor, Türk futbolunda bir markadır ve bulunduğu yeri hak etmiyor. Arkadaşlarımız da bu bilinçle takıma geldi. İşimiz kolay değil. İkinci yarıda almamız gereken 30 puan var. 30 puan 10 galibiyet demektir" diye konuştu.

Yeni transferlerin uyumu için zamana ihtiyaçları olduğunu kaydeden İpekoğlu, "İkinci yarıda göstereceğimiz performans, şampiyonluğa koşan bir takımın sergileyeceği performanstır. Bunun için işimiz zor. Takıma katılan arkadaşlarımızın inancını gördüğümde 10'dan daha fazla galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Oluşturduğumuz kadroyla bugüne kadar bir arada çalışamadık. Bu, bizim açımızdan bir dezavantaj. İnşallah kısa sürede kaynaşırız. Yan yana oynadığınız futbolcuların özelliklerini iyi bilmeniz gerekir.

İnşallah adaptasyon süreci uzun olmaz. İçeride oynadığımız maçlarda hata yapma lüksümüz yok. 8 maçın en kötü ihtimalle 7 tanesi kazanmak zorundayız" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]