Engelsiz Su Sporları Projesi 4. eğitim programı sürüyor

Sakarya Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü ile Sakarya Dalış Merkezi’nin yürütmüş olduğu, Adapazarı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün paydaş ortak olarak destek verdiği Engelsiz Su Sporları Projesinin dördüncü eğitim programı son hızla devam ediyor.

Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki teorik ve pratik yüzme ve dalış eğitimlerinin tamamlanmasıyla Karamürsel Sualtı Sporları Derneği’nde açık deniz dalışlarını yapan engellilerin sonraki dalış durağı Ayvalık olacak. Engelsiz Su Sporları Projesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılında yeni grupların katılımıyla devam edecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sakarya Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen “Engelliler yüzme ve dalış sporlarına katılarak hem sosyalleşiyor, hem de özgüven kazanarak hayata tutunuyor. Bu nedenle projelerin sürekliliği çok önemli” ifadesine yer verdi.

Sakarya Dalış Merkezi Sportif Koordinatörü Recep Şen ise “Adapazarı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün destekleri tüm şehirlere örnek teşkil ediyor. Umarım bu etkinliklerimiz başka şehirlere de örnek olur” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]