Engelsiz Sakarya semineri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelsiz Şehir Sakarya projesi kapsamında seminer düzenledi.

Sakarya’nın Ulaşılabilirlik haritasını çıkartmak için devam eden çalışmalar kapsamında “Kentsel Yaşamda Ulaşılabilirlik” semineri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü, Erişilebilirlik Dairesi Başkanı Dr. Deniz Çağlayan Gümüş ile Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri katıldı.

"
Engelsiz Sakarya’yı oluşturmak için..."

“Kentsel Yaşamda Ulaşılabilirlik” seminerinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü, Erişilebilirlik Dairesi Başkanı Dr. Deniz Çağlayan Gümüş, “Erişilebilir imkânlara sahip bir şehirde yaşamak vatandaşlarımızın en temel hakkıdır. Engelli vatandaşlarımızın kentsel yaşam içerisinde hayatlarını kolaylaştıracak düzenlenmelerin yapılması çok mühimdir. Engelsiz Sakarya’yı oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi’nin çok güzel çalışmalara imza attığını görüyoruz. İmkanları daha fazla geliştirerek engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatına hep birlikte katkı sağlayacağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]