Engellilere karşı sorumluluk gelişiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen, engelli hizmetlerinin anlatıldığı seminerler devam ediyor.

Bu kapsamda Geyve’de düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Davut Yüce, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Geyve’de düzenlenen tanıtım toplantısında Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen engelli hizmetlerini ve hizmet alma noktasında nasıl bir yol izleneceğini açıklayan Sosyal İşler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Burada önemli olan nokta hizmetlerin nasıl alınacağı ve bu hizmetlere nasıl ulaşacağının bilinmesidir. Bizler, hizmet tanıtım toplantıları gerçekleştirerek vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, hızlı ve kesin çözüme ulaşmanın yollarını gösteriyoruz. Sakarya genelinde yaptığımız çalışmalar ile engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılması, kendilerini sağlıklı bir birey olarak hissetmeleri adına çalışmalarımız artarak devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, yardıma muhtaç vatandaşlarımız ve engellilerimizin eksikliklerinin giderilmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızdadır” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]