Engellilerden Kaya ve Özten'e ziyaret

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, göreve yeni atanan İl Sağlık Müdürü Bilge Kağan Kaya ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten’i makamında ziyaret etti.

Başkan Dik, İl Sağlık Müdürü Kaya’ya yeni görevinde başarılar dilerken, dernek olarak yürüttükleri çalışmalar için de destek sözü aldı.

Aynı gün Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten’i de ziyaret eden Bülent Dik, “Sayın Özten de, sayın Kaya gibi çalışmalarımıza destek sözü verdi. Bu yüzden mutluyuz. Sayın Özten 12 kişi bir araya geldiği takdirde, açılan kurslardan engellilerin de yararlanabileceğini ifade etti. Bu durum bizi memnun etti. Sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Dişli\'nin yemek davetine katıldılar

Bülent Dik ve dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir ekip, aynı gün akşam saatlerinde, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin daveti üzerine, Reisoğlu Tesisleri’nde verilen yemeğe davetli olarak katıldı.

Cumhurbaşkanı aday tanıtımı dolayısıyla düzenlenen ve ilçe başkanları ile Sakarya’daki Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinin davetli olduğu yemeğe dernek yönetimi ile birlikte iştirak eden Başkan Bülent Dik, hem Süleyman Dişli ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi, hem de yemek sırasında istişarelerde bulundu.


9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]