Engelliler Unutulmadı

www.baliktutkunlari.com Sitesi ve Engelim Kalksın Derneği ortak çalışması ile 24 Mayıs 2009 Pazar Günü Mollaköy Göletlerinde ortaklaşa bir organizasyon yapıldı.

Yapılan organizasyona www.baliktutkunlari.com sitesinden Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’dan katılan 65 üye ve ailelerinin katılımı ile organizasyon alanı şenlik alanına dönüştü. Engelim Kalksın Derneği'nden 12 katılımcının da aralarında bulunduğu bu güzel günde, Engelli vatandaşlarımız unutulmadı.

www.baliktutkunlari.com İnternet Sitesinin sahibi ve admini Mehmet ERGÜL yaptığı açıklamada; "Engelli arkadaşlarımızı unutmadık, biliyoruz ki onlarında içlerinde Balık Tutkunu olanlar var, onlara güzel bir gün yaşatmak istedik, bizler site olarak bundan sonra daha çok çeşitli sosyal aktivitelerde bulunacağız" dedi.

Ayrıca bu etkinliğe sponsor olan Vira Balıkçılık tarafından gönderilen Kamış-Makara setleri hediye edildi. Günün sonunda organizasyona katılan tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi, son olarak ta Balık Izgara ile gün noktalandı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]