Engelliler Derneği'nden 14 Şubat'a özel alternatif hediye

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sevenlere alternatif bir hediye imkanı sunuyor.

Dernek tarafından hazırlatılan kupa, sevgisini ifade etmek isteyenler için de güzel bir fırsat oluşturuyor. Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik tarafından bir örneği sosyal medyada paylaşılan sözkonusu kupa, hem sevgiyi dile getirmede, hem de engelli vatandaşlara yardım yapmada imkan sağlıyor.
Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlatılıp satışa sunulan kupanın bir yüzünde dernek logosu yer alırken, diğer yüzünde ise engelli bir bayan ile engelli bir erkeğin fotoğraflarına yer verilip, “Sevmeyen insan kuru bir çöle benzer. Seven insan kırmızı bir güle benzer” ifadesi bulunuyor.

Hem hediye hem yardım


Dernek Başkanı Bülent Dik, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla alternatif hediye düşünenlere çağrı yaparak, “Derneğimiz tarafından hazırlatılan bu kupalardan satın alın ve sevdiklerinize armağan edin. Böylece hem sevdiğiniz insanlara sevginizi güzel bir hediye ile dile getirmiş olursunuz, hem de kupalardan satın aldığınızda elde edilecek gelirlerle engelli vatandaşlarımıza katkı vermiş olursunuz” dedi.

Kermes\'te satışa sunulacak

Bülent Dik ayrıca, kupadan almak isteyenlere bir hatırlatma yaparak, “31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde Ada AVM’de düzenleyeceğimiz kermeste, bu kupalarımızı satışa sunacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Dik şimdiden herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]