Engelli vatandaşlardan KPSS hazırlığı

Sakarya Halk Eğitim Merkezi, Engelsiz Yaşam Derneği ve Ortopedik Engelliler Derneği, Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin işbirliğiyle yapılan ve engelli vatandaşların KPSS’ye hazırlanmasını sağlayan kurslar devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi, Engelsiz Yaşam Derneği ve Ortopedik Engelliler Derneği, Kent Konseyi Engelli Meclisinin ortak organizasyonuyla engelli vatandaşlar KPSS’ye hazırlanıyor. Büyükakten Kültür Merkezinde başlatılan engelli KPSS kursu tüm hızıyla devam ediyor. 8 Ocak’ta başlatılan Engelli KPSS dersleri 27 Nisan’da son bulacak.

Engelli vatandaşlardan Hikmet Karayemiş yaptığı açıklamada, “Devlet sektörüne girmek için harıl harıl çalışıyoruz. Bir işe girmek için gece geç saatlere kadar buradayız. Hocalarımız bizlere ders öğretiyor. Testler çözüyoruz. Çıkmış soruları çözüyoruz. Burada bulunan 20’ye yakın arkadaşların farklı yerlerinde engelliği var. İnşallah devlet sektöründe iş buluruz. Sınavlarda hocalarımız bizim her şeyimizle ilgilenecekler. Başvurularımızdan, yerleştirme işlemlerine kadar bize yardımcı olacaklar. İnşallah verdiğimiz emekler boşuna gitmez” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]