Engelli vatandaşlara ücretsiz hayvanat bahçesi gezisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, engelli vatandaşlar için düzenlediği sosyal projeler çerçevesinde 29 Mart Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenliyor.

Ücretsiz geziye tüm engelli vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen etkinlikler devam ediyor. “Bir Engelde Sen Kaldır” ve “Engelsiz Gezi” projeleriyle, engelli vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını belirten Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenlenen gezi programlarıyla engellilerimizin yaşadıkları şehri tanımalarını ve sosyal hayata daha kolay adapte olmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Engelli vatandaşlara yönelik etkinliklerin sürdüğünü belirten İris, “29 Mart Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenliyoruz. Saat 8.30’da Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü önünden kaldırılacak araçlarla yola çıkacağız. Ücretsiz gezimize katılmak isteyen engelli vatandaşlarımız 27 Mart Çarşamba günü mesai bitimine kadar Cumhuriyet mah. H.Rahmi sok. No:19 Adapazarı adresinden ve 281 88 05 nolu telefondan bize ulaşabilirler. Tüm engelli vatandaşlarımız gezimize davetlidir” ifadelerini kullandı.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]