Engelli vatandaşlar, sinema keyfi yaşadı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Sinema Günleri kapsamında ‘Düğün Dernek’ filmini aileleri ile birlikte izleyen engelli vatandaşlar, keyifli bir gün geçirdi. Gösterimler, 11 Şubat Salı günü ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filminin gösterimi ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Sinema Günleri devam ediyor. Yenikent Sosyal Tesisleri’nde ‘Hobbit 2’ filminin gösterimi ile başlayan Sinema Günleri, ‘Düğün Dernek’ filminin gösterimi ile devam etti. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan engelli vatandaşlar, keyifli bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayat ile bütünleşmelerini sağlayan Engelsiz Sinema Günleri, 11 Şubat Salı günü, ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filminin gösterimi ile devam edecektir. Yenikent Sosyal Tesisleri’nde, saat 13.30’da gerçekleştirilecek program için kayıt işlemleri (0264) 281 88 05 nolu telefondan yapılabilecektir” ifadelerine yer verildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]