Engelli kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişi Merkezi (SGM) Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Bilgisayar Kursları’nda sertifika töreni heyecanı yaşandı.

SGM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa AK Parti Sakarya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bilgisayar dersi kursiyerlerinden İbrahim Yörük’ün yaptığı teşekkür konuşmasının ardından söz alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yüreğinde sevgi, merhamet olan her vatandaşımız engelliler konusunda duyarlılık ve fedakârlık göstermeli. Sosyal Gelişim Merkezi’nde toplumdaki engellilerin sosyalleşmeleri konusunda çok farklı projeler yürütüyoruz. Yaklaşık 200 engelli vatandaşımıza engelsiz hobi kurslarında eğitimler veriyoruz. İnşallah yeni dönemde de eğitimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Engelsiz Hobi Kursları’nı anlatan slâyt gösterisinin ardından konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Çok anlamlı bir günde burada bulunuyoruz. İstihdam konusunda fark oluşturacak kursları başarı ile tamamlayan kardeşlerimize bugün sertifikalarını takdim edeceğiz. Şehrin en güzel alanlarından biri olan Sosyal Gelişim Merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun öncülüğünde faaliyete geçirildi. Toplumun değişik kesimlerine, hanımefendilere, beyefendilere, engelli kardeşlerimize, çocuklarımıza kadar yaklaşık 5 bin kişi farklı branşlarda eğitimler alıyor. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Biz bu hizmetleri son derece önemsiyoruz. İnşallah hep birlikte engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bu işte rol oynayan herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]