"Engelleri Birlikte Aşacağız"

Türkiye Engelliler Federasyonu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret ettiler.

Türkiye Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu, Kocaali Engelliler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Abdullah Durmaz, Sapanca Engelliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğrul ve Türkiye Engelliler Federasyonu Gençlik Kolları Üyesi Aysel Taçyıldız Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret ettiler.

Engelleri Hep Birlikte Ortadan Kaldıracağız

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Başkan Duran, “Engelli olmak kimsenin elinde değildir. Fakat mutlu olmak ve hayattan zevk alabilmek insanın elindedir. Engelleri hep birlikte ortadan kaldıracağız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz her zaman engellilerin yanında olduk. Ana arterlerdeki tüm kaldırımları engellilerimize uygun olarak düzenledik. Özürlü dostu işyeri düzenleyerek, işyerlerinin de engellilere uygun hale getirilmesine katkı sağladık. Engellilere uygun araçlarımızla tüm engellilerimizin hizmetindeyiz. Yine engellilerimize yönelik sanat ve meslek kursları düzenledik. Şimdiki amacımız engellilerle diğer vatandaşlarımızın ortak çalışmalarını sağlayacak mekanlar oluşturmak. Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Duran, güzel işler yapan Türkiye Engelliler Federasyonu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her konuda kendilerine destek olduğunu söyleyen Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu, “Başkanımız Aziz Duran bu güne kadar her konuda bizlere destek oldu. Ne istediysek, isteklerimizi geri çevirmeyerek yerine getirdi. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Aziz Duran'a duyarlı davranışlarından ve desteklerinden dolayı engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]