Engellere olta salladılar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen balık tutma etkinliği ile keyifli dakikalar geçiren engelli vatandaşlar, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (SAMADER) işbirliği ile engelli vatandaşlara yönelik balık tutma etkinliği düzenlendi. Kaynarca Müezzinler Köyü Okçular Barajı’nda gerçekleştirilen program ile balık tutan, keyifli dakikalar geçiren engelli vatandaşlar; hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Düzenlenen program hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz balık tutma etkiliğimiz ile engellerin ortadan kaldırılabileceğini yeniden göstermiş olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla adapte olabilmeleri adına üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Düzenlenen etkinlikler sayesinde engelli vatandaşların moral ve motivasyonlarının da arttığını belirten Yüce, “Onların sosyal hayata adapte olmalarını görmek bizlere de mutluluk veriyor. Engelli vatandaşlarımızın, hayatlarını dört duvar arasında geçirmek zorunda olmadıklarını herkese gösteriyoruz. Düzenlediğimiz programlarla mutlu olmaları için desteğimizi her zaman veriyoruz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]