"En yüksek oyu almayı hedefliyoruz"

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Başkan Toçoğlu, “Bu yola, tüm ilçe adaylarımızla birlikte çıkıyoruz. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi; kazanmak yetmez, en yüksek oyla önümüzdeki seçimi sonuçlandırmalıyız. El birliğiyle, çok çalışarak milletimizin desteğini alarak bu sonucu gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Özgür Saykal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, teşkilat üyeleri Başkan Toçoğlu’nu büyük bir coşkuyla karşıladı.

Toçoğlu\'ndan gönüldaşlara teşekkür

Teşkilat binası önünde yeni dönem adaylığını kutlayan partililere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm gönüldaşlarımıza, yoldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ilginiz, dostluğunuz, samimiyetiniz; şehrimize karşı mesuliyetlerimizi bir kat daha arttırıyor” şeklinde konuştu.

"Kazanmak yetmez, en yüksek oyla önümüzdeki seçimi sonuçlandırmalıyız"

Başkan Toçoğlu konuşmasının devamında, “Bu sevgi ve ilgiye layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz inşallah. Sizin başınızı öne eğmeden bugünlere kadar geldik. İnşallah yine başınızı öne eğmeden şehrimizi ak güzelliklere hazırlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İşin ilk etabı bitti. Bu yola, tüm ilçe adaylarımızla birlikte çıkıyoruz. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi; kazanmak yetmez, en yüksek oyla önümüzdeki seçimi sonuçlandırmalıyız. El birliğiyle, çok çalışarak milletimizin desteğini alarak bu sonucu gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerine yer verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konuşmasının ardından ilçe binasında tebrikleri kabul etti. Günün anısına Başkan Toçoğlu’na çiçek takdim eden AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun yeni dönem adaylığını tebrik ediyoruz. Şehrimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz” ifadelerini kullanırken; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]