"En yüksek oyu alıp, Başbakan'a güçlü destek vereceğiz"

Sapanca’da ilçe kadın kolları teşkilatı ile bir araya gelen, ilçenin mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşlarla buluşan Başkan Toçoğlu, “Yeni bir Sakarya inşa ediyoruz. İnşallah bu inşa seçimlerde milletimizin bize vereceği güçlü destek ile devam edecek. Sapanca Belediye Başkan Adayımız Sayın Aydın Yılmazer’in arkasındayız. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde alabileceğimiz en yüksek oyu alıp, Başbakanımıza Sakarya’dan, Sapanca’dan, tüm ilçelerimizden güçlü bir destek vereceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu seçim çalışmaları kapsamında Sapanca’da bir dizi programa katıldı. Başkan Toçoğlu, ilk olarak AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları ile Özkum Tesislerinde bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sapanca Belediyesi Başkan Adayı Aydın Yılmazer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Güçlenen Türkiye, büyüyen Sapanca"


Toplantıda ilk söz alan AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, “AK Parti Kadın Kolları olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte kadın dayanışmasıyla inşallah Büyükşehirde ve Sapanca’mızda en yüksek oyu alacağız” ifadelerini kullanırken; AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmı Bostancı, “Önümüzdeki süreçte teşkilatımız her birimleriyle durmadan çalışacak, 30 Mart sonrasında bu bayrağı yeniden bizler taşıyacağız” diye konuştu.

"En yüksek oyu alacağız"


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Bizler anayız, kadınız. Biz, her zaman inandıklarımızı korur ve kollarız. Şimdi bu süreçte sahip çıkmamız gereken bir Başbakanımız var. Milli iradeye sahip çıkılması gereken bu günlerde biz hanımlar sandıklara da sahip çıkacağız” dedi. AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Aydın Yılmazer ise, “Sapanca’da inşallah gelecek dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Ailenin temeli olan kadınlarımız, analarımız, bacılarımız bizler için çok önemlidir. Ülkemize nice güzel evlatlar yetiştiren kadınlarımıza her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde, Sapanca’da, ilçemize yakışır, şehrimize yakışır en yüksek oyu alacağız” şeklinde konuştu.

"Milli iradeye destek"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin dört bir yanında hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz ortada. İlçe belediyelerimizle ortak projeler üreterek şehrimizi geleceğe hazırladık. Yeni bir Sakarya inşa ediyoruz. İnşallah bu inşa seçimlerde milletimizin bize vereceği güçlü destek ile devam edecek. Yeni dönemde yatırımlarımız artarak devam edecek. Sapanca’da daha güzel hizmetler hayata geçirilecek. Sapanca Belediye Başkan Adayımız Sayın Aydın Yılmazer’in arkasındayız. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde alabileceğimiz en yüksek oyu alıp, Başbakanımıza Sakarya’dan, Sapanca’dan, tüm ilçelerimizden güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle ziyaretleri

Başkan Toçoğlu, Sapanca Kadın Kolları ile gerçekleştirilen programın ardından ilçede ziyaretler gerçekleştirdi. Fevziye, Şükriye, Kırkpınar, Tepebaşı, Kurtköy ve Yanık mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya geldi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]