En İz Bırakan Öğretmenlerini Seçtiler

Sakarya- Akyazı Altındere kasabasının tek sitesi www.altinderebeynevit.com bir ilke daha imza attı. Öğretmenler Günü anısına unutamadıkları en iz bırakan öğretmenlerini seçtiler.

En unutulmayan öğretmen Rasim ÜSTÜNKAYA oldu.

Site editörü yaptığı açıklamada “Altındere Kasabasında Fatih İlkokulu, Mehmet Akif İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Altındere Orta Okulu ve günümüzdeki isimleri ile İlköğretim Okullarında geçmişte görev yapmış ve halen devam eden öğretmenlerimiz arasından İZLERİNİ UNUTAMADIĞIMIZ Öğretmenimiz, siz değerli hemşehrilerimizin sitemize attığı elektronik postalar sonucunda belirlenmiştir.

Uzun yıllardır Altındere Orta Okulu ve şimdi de Ali Altıparmak İlköğretim Okulu'nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan değerli öğretmenimiz RASİM ÜSTÜNKAYA birinci sırada yer almıştır. Spor, sanat, bilgi, kültür ve üstün insani özellikleri yazılarınızda ön plana çıkmıştır.

Gündoğanspor futbol takımında oynadığı yıllarda aynı zamanda öğrencilerini de spora teşvik etmiştir. Altındere Orta Okulu etrafında voleybol sahası, atletizm alanı oluşturmuş, milli bayramlarda çalıştırdığı Jimnastik takımı gösterileri ile de ilçe çapında farklılık oluşturmuştur.
Otuz yılı aşkındır kasabamıza hizmet veren öğretmenimizi daha üst görevlerde görmek dileklerimizle saygılar sunuyoruz.” dedi.

RASİM ÜSTÜNKAYA KİMDİR?

1959 yılında Konya Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ereğli'de tamamladı. Selçuk Eğitim Enstitüsü sosyal bilimler bölümünden mezun oldu. 1979 yılında Altınder Orta Okulu'nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Halen kasabamızda görev yapan ÜSTÜNKAYA evli ve 2 çocuk babasıdır.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]