En Hızlı Öğretmen Çaybaşı'ndan Çıktı

Ada Alışveriş Merkezi (AVM); "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle; onlar için hafta sonu “Demonte” yarışması düzenleyerek, hızına güvenen öğretmenleri birbirleriyle yarıştırdı.

İlimizin en hareketli ve eğlenceli tek alışveriş merkezi olan Ada AVM; "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle; onlar için hafta sonu “Demonte Ürünleri Monte Etme (bilgisayar masası monte etme) yarışması” düzenledi.

Hızına güvenen 2’si bayan toplam 10 öğretmen; 6 parçadan oluşan bilgisayar masasını en kısa sürede yapmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Yarışma sonrasında; Çaybaşı Yeniköy Hacı Mehmet Akkoç İlköğretim Okulu 2-C Sınıfı Öğretmeni Mesut Postacıoğlu; Demonte”yi 15 dakikalık bir sürede tamamlayarak, yarışmanın galibi oldu.

YAPTIKLARI DEMONTE HEDİYE EDİLDİ

Okulunda yaptığı bilgisayar teknolojisi ve akıllı tahta uygulamasıyla Türkiye ve Sakarya’da örnek olacak başarılı çalışmalarıyla tanınan 2-C Sınıfı Öğretmeni Mesut Postacıoğlu; ADA AVM’de düzenlenen böyle bir yarışmaya da katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Tekzen yetkilileri, yarışma sonrasında "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle yarışan tüm öğretmenlere, günün anısı olarak yaptıkları bilgisayar masasını hediye ederek, bu önemli günlerini kutladı.

Tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutlayan Ada AVM Yönetimi; böyle ve buna benzer Sakarya’da birçok ilk ve ilginç etkinliklere imza atacaklarını söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]