"En büyük ibadetim belediyeciliktir"

RATED ortak yayınına katılan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, bölgenin incisi Akyazı’dan gururla bahsederken: "Benim en büyük ibadetim belediyeciliktir." dedi.
 
14 internet haber portalı ve 8 radyonun ortak olarak canlı yayınladığı RATED Yerel Gündem Programının ilk konuğu Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı oldu. Akyazı’daki 5 senelik icraatlarını anlatan Başkan Yaşar Yazıcı, “Yaptığımız çalışmalar ile turizm, sanayi ve tarım alanlarında kalkındık. İlçemiz her anlamda büyüyor gelişiyor” dedi. 

Cazibe Merkezi

Özellikle son dönemde yaşadığı kalkınma ile bölgenin incisi olan Akyazı’nın yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Yaşar Yazıcı: “Özellikle hizmet sektöründe, turizmde Arap yatırımcıları ilgisini çok çekiyor. Akyazı’mızın metropollere yakın konumu sanayi yatırımcılarının ilgisini çekmekte.” diye konuştu. 

Fakülte geliyor

Akyazı’da altyapı çalışmalarının sona erdiğini söyleyen Yazıcı: “TOKİ, doğalgaz ve kanalizasyon olmak üzere bütün altyapı bitirildi. Belediyecilik olarak daha fazla üst yapıya yöneldik. 4 yıllık bir Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin sözleşmesini Sakarya Üniversitesi ile imzaladık. Diğer bir projemiz olan Termal Kül Projesi ile entegreli bir Sağlık Bilimleri Fakültesi oluşturacağız. İnşallah önümüzdeki yıl temelini atıyoruz.” ifadesini kullandı. 

Modernleşen Akyazı

Akyazı’da yatırımların hızlandığını ve her geçen gün modernleşme alanında yeni bir atılım yapıldığını ifade eden Başkan Yaşar Yazıcı: “Ak Çarşı büyüyen Akyazı’nın vitrini olacak. Çok başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum. Yine yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmamız var aynı bölgede. Projemizi bakanlığa teslim ettik, onayını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Her şey Akyazı için

Akyazı’nın sosyal ve kültürel alanda gelişimini projeleri ile gözler önüne seren Başkan Yaşar Yazıcı: “400 yataklı bir yurt inşa edeceğiz. İmam Hatip inşaatımız başlayacak. Projesi bitirildi, şimdi inşaat çalışmaları başlıyor. Gençlik Meclisi devam ediyor. Sosyal Gelişim Merkezi ilk defa Akyazı’da açıldı. Engellilere yönelik hobi sınıfları oluşturduk. Bütün bu yapılanlar Akyazı için.” dedi. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]