Emre Kaya, Agora AVM'de sevenleriyle buluştu

Agora Sohbetleri kapsamında 30 Ocak Cumartesi günü saat 17:00’ de son dönemin popüler şarkıcılarından Emre Kaya, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’ne konuk oldu. 30 Ocak Cumartesi günü Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde mini konser ve imza günü gerçekleştiren Kaya, hayranlarına eğlence dolu bir gün yaşattı.

Kaya bu zamana kadar, Murat Dalkılıç, Bengü, Zeynep Dizdar, Niran Ünsal ve daha birçok sanatçı ile çalışarak müzik sektörüne uzun yıllar unutulmayacak şarkılar kazandırdı. Bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip olan şarkıcı 2009 yılında Yılın En İyi Bestecisi ödülünü aldı. Sadece besteci kimliği ile başarı kazanmayan Kaya birçok başarılı albümün müzik direktörlüğünü de yaptı.

Popüler müziğin sevilen ismi Emre Kaya, mini konser ve imza günü ile 30 Ocak Cumartesi günü saat 17.00’de Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Agora Adapazarı -1. Kat etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte Emre Kaya, sevenleri ile hep bir ağızdan söylediği şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Sevilen parçaları, ayna ve apayrı şarkılarını seslendiren ve son parçası Yapboz’u sevenleri için iki kez söyleyen Kaya’ya sevenleri eşlik etti. Parçalarını seslendirdikten sonra Emre Kaya hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, imzalı posterlerini dağıttı. Yoğun ilgi karşısında teşekkürlerini ileten Emre Kaya, sahnede 2 saat kaldı.

Emre Kaya, tüm şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan söyleyerek; Mini konserin ardından Sakaryalı hayranlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sakarya Romantik Ses Radyosu etkinlik boyunca Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’ nden canlı yayındaydı. Emre Kaya hayranları ile konser öncesi röportaj yapan Romantik Ses, hayranların ilgisini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Sakarya’ lıları ünlü isimler ile buluşturmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Daha önce; Hakan Akkaya, Manuel Reina, Filiz Özkol, Buray ve Merve Özbey gibi isimleri konuk ettiklerini söyleyerek 13 Şubat Cumartesi günü ise Atiye’yi Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde ağırlayacaklarının müjdesini verdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]