Emniyet Şeridinde Duran Otomobili Biçti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde TEM Otoyolu'nda kamyon, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran otomobili biçti. Kamyon sürücüsünün kaçtığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Hendek ilçesi Kalayık Köyü mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, E.K. yönetimindeki 54 YC 370 plakalı kamyon, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran 81 AJ 923 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada aracın yanında bekleyen Önder Arı (22) olay yerinde öldü, Sebahattin Kurnaz (49), Ziya Ay (25) ve Celal Fidan yaralandı. Yaralılardan Kurnaz ve ve Ay, Düzce ve Hendek'ten gönderilen ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada ölen Arı'nın evin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Arı'nın kaza sonrası çalan cep telefonuna hiç kimse cevap veremedi.

Gözümü Açtığımda Araba Ters Dönmüştü

Kamyonun çarptığı otomobilin direksiyonunda bulunan Celal Fidan, Sheraton Oteli'nin dekorasyon işini yapmak üzere Düzce'den İstanbul'a gittiklerini söyledi. Kullandığı aracı arıza nedeniyle emniyet şeridine aldığını kaydeden Fidan, "Arabayı arıza şeridine çektim. Flaşörleri yaktım. İstanbul'a iki araba gidiyorduk. Diğer araçtaki arkadaşları telefonla aradım. Bu sırada 3 arkadaş araçtan indi. Bana arabayı itelim dediler. Ben de gerek olmadığını söyledim. Direksiyonda arabayı çalıştırmaya uğraşırken bir şey bize çarptı. Ben tam olarak ne olduğunu göremedim. Ancak arabanın içinde ışığını gördüm. Gözümü açtığımda araba ters dönmüştü. Ön camı kırıp araçtan çıktım. Bize çarpan kamyoncu kaçtı." dedi.

Önüne Köpek Çıkmış

Öte yandan kaza sonrası kaçan kamyon şoförü E.K. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Kamyon şoförü, verdiği ilk bilgide önüne köpek çıktığını, direksiyonu kırdığında otomobile çarptığını iddia etti. Sürücünün korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]