Emniyet Müdürü Babadağı, misafirlerini ağırladı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan, Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç ve Nihat Yılmaz İlimizde yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Emniyet Müdürü Osman Babadağı’na Sakarya’da başlamış olduğu yeni görevinde başarılar diledi. Cevdet Mete, Sakarya Ticaret Borsasının hayvancılıktaki rolü ve önemine değinerek borsanın projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sakarya Emniyeti olarak İlimizde var olan huzur ve güven ortamını bundan sonra da devam ettirmek temel amacımızdır. Sakarya’daki sivil toplum örgütleri ve halkla koordinasyon içinde bulunarak İlimizin daha da huzurlu bir il olması için gayret göstereceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Sakarya Ticaret Borsası’nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sakarya emniyetine her alanda gerekli desteği vereceğini, sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde çözüme katkı sağlayacaklarını ifade etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]