Emniyet Müdürlüğü'nün projesi MARKA'dan destek aldı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Özürlü Hasta ve Yaşlı Vatandaşların Emniyet Hizmetlerine eşit koşullarda ulaşımının sağlanması” projesi MARKA tarafından Mali destek alan projeler arasında yer aldı.

Daha önce de hazırladığı bir proje ile MARKA’dan destek alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ikinci kez hazırladığı proje ile destek almaya hak kazandı.

MARKA tarafından Elmas Otelde düzenlenen imza töreninde projesi kabul edilen 11 kurum arasında yer alan Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nün 208 bin TL’lik “Özürlü Hasta ve Yaşlı Vatandaşların Emniyet Hizmetlerine eşit koşullarda ulaşımının sağlanması” projesi mali destek almaya hak kazandı. MARKA tarafından 156 bin TL destek verilecek olan projenin 52 bin TL’sini ise Emniyet Genel Müdürlüğü karşılayacak. Proje hakkında bilgi veren Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, “Daha önce 500 polis memurumuza ileri sürüş teknikleri eğitimi projesi ile MARKA’dan destek almıştık. Bu projemizle ikinci kez destek almaya hak kazandık. Engelli vatandaşlarımıza yönelik hazırlanan proje kapsamında, Müdürlüğümüze Engelli asansörü, rampa, tekerlekli sandalye ve engellilere yönelik düzenlemeler yapılacak. Böylece engelli vatandaşlarımızın da Emniyet Müdürlüğü’nde rahatlıkla hareket edebilmeleri sağlanacak” dedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü olarak 3’üncü bir proje daha hazırlamaya başladıklarını anlatan Aktaş, Arifiye’de atış poligonunu da içeren yeni bir projenin hazırlıklarını yaptıklarını ve bunu da MARKA’ya sunacaklarını bildirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]