Emniyet Müdürlüğü'nden Afiş ve Broşürlerle Uyarı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, şehrin çeşitli yerlerine astığı afiş ve broşürlerle vatandaşları hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıyor.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, polis-halk ele ele sloganından hareketle, suç, suçlu ve düzensizliklerle mücadelede halkı daha bilinçli hala getirebilmek amacıyla çeşitli afiş ve broşürler hazırladı. Ev, oto, işyerinden hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık konularında vatandaşların kendilerinin alabilecekleri tedbirlerin yanı sıra bu tür olaylarla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği ile ilgili bilgilerin yer aldığı afiş ve broşürler şehrin çeşitli yerlerinde bulunan billboard ve raketlere asıldı. Ayrıca polis ekipleri küçük broşürleri Atatürk Bulvarı AKM önünde vatandaşlara dağıttılar.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Sakarya genelinde mala karşı işlenen suçlarda 2007 yılına oranla yüzde 35 azalma olduğu belirtildi. Emniyet yetkilileri , halkın daha huzurlu ve daha güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendilerine verdikleri desteğin artarak devam etmesi ve suçların azalmasının en büyük temennileri olduğunu ifade ederek, vatandaşlardan gelen her bilginin toplumun huzur ve güvenli yaşamasına çok büyük katkısı olduğundan, ihbar ve şikayet konusu olduğunda 155 polis imdat hattını arayarak, e-mail atarak veya birimlere bizzat gelerek kolayca ulaşabilecekleri ve toplum huzurunun artmasına katkıda bulunabileceklerini kaydettiler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]