EMİTT Fuarında aldıkları ödülü Başkana takdim ettiler

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Sapanca  Organizasyon Komitesi üyeleri,  “2015 EMITT Fuarı En Aktif Çalışma Ödülü”nü  Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e takdim etti.

Fuara hazırlık amacıyla oluşturulan organizasyon komitesi üyelerinin ziyaretinde konuşan Yılmazer, kısa bir süre içerisinde hızlı ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Yılmazer,  yapılan çalışmalarla ilçenin tanıtılmasının sağlandığını belirterek “Kısıtlı zamanda hızlı bir çalışma yürütüldü ve sonunda hem ilçemizi başarıyla tanıttık hem de aldığımız ödülle bu başarımızı taçlandırdık” dedi.

İlçenin tanıtımı için çalışmaların devam edeceğini belirten Yılmazer, şöyle konuştu:

“İlk defa ayrı olarak katıldığımız fuarda ödül almamız organizasyon komitesinin işini ne kadar iyi yaptığını gösteriyor. EMITT fuarının bize bir diğer kazandırdığı ise şehir rehberi kitapçığı konusunda oldu. Artık ilçemize dışarıdan gelecek olan yabancı misafirlerimizin neyin nerede olduğunu, nerede konaklayıp nerede yemek yiyebileceklerini ya da hangi aktivitelere nasıl ulaşacaklarını kolaylıkla görebilecekleri bir şehir rehberi kitapçığımız var. Kısa bir süre içerisinde ilçe girişlerine konumlandıracağımız turizm danışma ofislerimizde ve tüm tesislerimizde bu kitapçıkları misafirlerimize sunacağız. Turizm konusundaki çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek.”
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]