Emine Metin'e Beyhekim Hastanesi Sahip Çıktı

Sakarya'da akciğer kanseri ile mücadele eden, oksijen tüpsüz nefes almakta büyük zorluk çeken Emine Metin'e Beyhekim Hastanesi sahip çıktı.

Hastane, Metin'in bir günde biten 8 kilogramlık oksijen tüpünü evinden alıp ücretsiz dolumunu yaparak yine evine kadar ulaştırmaya başladı. Ayrıca haftada 3 gün İstanbul Kartal Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ne kemoterapi için giderken oksejen tüpsüz tıkanan Metin'e yolculuk esnasında rahat nefes alabilmesi için kolay taşınılabilen 5 kilo gramlık bir oksijen tüpü de hediye edildi. Hastane yine bu tüpünde dolumunu ücretsiz yapacak.

Emine Metin, Beyhekim Hastanesi'nin yardımı ile duygulandı. Yaklaşık 5 aydır zorunlu hastaneye gitme dışında eviden çıkamadığını belirten Metin, "Evdeki büyük oksijen tüpü çok ağırdı. Onu yanımızda taşıyamıyorduk. Hastanenin hediye ettiği 5 kilogram tüpü taşımak daha kolay. Ben bir şey kaldıramadığımdan en azından kızım bu tüpü bu tüpü benim yanımda gezdirebiliyor. Artık hastaneye giderken artık rahat nefes alabileceğim." dedi.

Bir günde boşalan 8 kilo gramlık oksijen tüpünü 7.5 YTL'ye doldurduklarını ayrıca nakliye ile birlikte 20 YTL'yi bulduğunu dile getiren Metin, Beyhekim Hastanesi'nin dolumu ve nakliyesini ücretsiz yapmasıyla kendilerine büyük destek sağladığını kaydetti.

Metin, Beyhekim Hastanesi sahibi Hikmet Kırdar'a teşekkür etti. Sakarya Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği Başkanı Nihal Akar'da 5 yıldır Beyhekim Hastanesi'nin, lösemi ve kanser hastalarına hastanede yapılabilecek bütün tahlil ve tedavileri ücretsiz yaptığını söyledi.


Haberin ilk Ayrıntıları için tıklayın.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]