Emekli polisin sır dolu ölümü

Karasu ilçesinde yalnız yaşayan 88 yaşındaki emekli polis, Kütahya’nın Simav ilçesinde, torununun evinde, tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu.

Olay saat 10.30 sıralarında Fatih Mahallesi Mehmet Kuyumcu Caddesi No. 62’deki apartmanın 2\'nci katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, H.Yeşiltuna isimli emekli polis, 1 hafta önce kışı rahat geçirmek üzere torunu G.Yeşiltuna’nın öğretmen olan eşinden dolayı ikamet ettiği, Kütahya’nın Simav ilçesine gitti.

Galericilik yapan 32 yaşındaki G.Yeşiltuna ile Kuşu beldesinde öğretmen eşi Döndü işe gitmek üzere saat 08.30 da evden ayrıldılar. Saat 10.30 sıralarında G.Yeşiltuna’nın komşuları bir el silah sesi duydu. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri emekli polis H.Yeşiltuna’yı başından vurulmuş halde, ölmüş vaziyette buldu.

Cumhuriyet Savcısı\'nın incelemesinin ardından, emekli polisin cesedi Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet hastanesi morguna, oradan kesin ölüm sebebinin anlaşılması ve otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yeşiltuna’nın cenazesinin bugün, yalnız yaşadığı Karasu ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]