Emekli polis memurunu hunharca öldürdüler

Sakarya\'da bıçaklanan emekli polis memuru hayatını kaybetti.

 Çevre yolu Palmiye Caddesi Kavşağı\'nda yerde hareketsiz yatan bir şahsı gören sürücüler, polis ve 112 Acil Servis\'e haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan şahsı, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne kaldırdı. Yaralı kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polisin yaptığı araştırma sonucunda ölen kişinin emekli polis memuru İrfan Ataç (57) olduğu belirlendi. Cinayetin ardından ticari taksiyle kaçmaya çalıştıkları öne sürülen şüpheliler C.Y., Z.Ç., H.Ç. gözaltına alındı.

Ataç\'ın yaralı halde bulunduğu yerden yaklaşık 150 metre uzaklıkta park halinde bir panelvan bulundu. Ataç\'ın bıçaklandıktan sonra 150 metre kadar yürüyerek çevre yoluna çıktığı ve burada yere yığıldığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, aracın bulunduğu yerde delil aradı.

Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemede emekli polis memurunun vücudunda 5 bıçak yarası tespit edildi. Son olarak Ankara\'da görev yaptığı öğrenilen Ataç\'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.
        
Gözaltına alınan şüphelilerin Cinayet Büro Amirliği\'ndeki sorguları devam ediyor. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya'da bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden emekli polis memurunun, ilişkisi olduğu iddia edilen kadının azmettirmesi sonucu üçüncü bir kişi tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.

Şüpheli kadının ilişkisi olduğu öne sürülen başka bir kişiye cinayeti işlettiği iddia edildi.

Çevreyolu Palmiye Caddesi Kavşağı'nda dün gece saatlerinde bıçaklanan İ.A.'nın (57) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Cinayetle ilgili C.Y., Z.Ç. ve H.Ç. isimli 3 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden H.Ç. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis ekipleri, cinayeti Z.Ç. isimli kadının azmettirdiği şüphesi üzerinde duruyor. Z.Ç.'nin emekli polis ile ilişkisi olduğu öne sürülürken Z.Ç.'nin yine ilişkisi olduğu C.Ü.'ye cinayeti işlettiği iddia ediliyor.

Z.Ç. ve C.Ü.'nün dün gece emekli polis ile birlikte araç içinde alkol aldıkları, daha sonra çıkan tartışmada C.Ü.'nün İ.A.'yı bıçaklayıp öldürdüğü öne sürüldü. İki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

OLAY

Çevreyolu Palmiye Caddesi Kavşağı'nda dün gece saatlerinde İ.A., yoldan geçen sürücüler tarafından bıçaklanmış halde bulunmuştu. Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan İ.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Yapılan ilk otopside İ.A.'nın vücudunda 5 bıçak yarası tespit edilmişti. Olay yerinden ticari taksiyle kaçtıkları ileri sürülen cinayet şüphelileri Yenikent Bölgesi'nde gözaltına alınmıştı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]