Emekli öğretmen Rafet Günay'ın vasiyetini yerine getirdiler

Cuma Namazı kılmak için gitti Zafer camiinde Kalp krizi geçiren ve Akyazı devlet hastanesinde yaşamını yitiren Rafet Günay toprağa verildi.

Emekli Öğretmen Günay’ın vasiyeti üzerine Düzyazı İlkokulunda cenaze töreni yapıldı.

Dün Cuma namazını kılmak için Zafer camiinde gelen 86 yaşında ki emekli Öğretmen Rafet Günay hutbe esnasında fenalaşarak yere yığılmıştı. Olay yerine çağırılan 112 Acil ekiplerince ilk olarak camii içinde müdahale yapıldı daha sonra Akyazı devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen emekli Öğretmen Rafet Günay hayatını kaybetti. Günay’ın Vasiyeti İlk Öğretmenliğe başladığı okulda tören yapılmasıydı. Evinde helallik alınmasının ardından Vasiyeti üzerine Düzyazı İlkokulu bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde emekli Öğretmen Mehmet Dede konuşma yaptı. Dede konuşmasında; Rafet Günay Öğretmenimiz İyi bir İnsan,  İyi bir Baba, iyi bir öğreticiydi.

Recep Günay’ın babası, Şerafettin Kara, İsmail Kara, Halit, Ferit ve Salih Acar’ın enişteleri olan emekli öğretmen Rafet Günay ‘ın Cenazesi bugün Düzyazı mahallesi merkez camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Aile mezarlığına defnedildi

Cenazeye; Belediye Başkanı Hasan Akcan, Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, CHP İlçe Başkanı Mithat Baştan, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, Öğretmenler ve çok sayıda sevenleri katıldı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]