Emekli Öğretmen, Asansör Boşluğuna Düştü

Sakarya'da, ev satın almak için beş katlı kooperatif binasında daire bakmak isteyen emekli bir öğretmen, merdiven aydınlatmasının çalışmaması nedeniyle asansör boşluğuna düşerek yaralandı.

Olay, bugün öğleden sonra Serdivan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde bir kooperatife ait binada meydana geldi. 56 yaşındaki emekli öğretmen Emin Gürbüz, yıllardır hayal ettiği evi satın almak için bir daireye bakmak istedi. Binaya girip merdivenlerle üst katlara çıkan emekli öğretmen Gürbüz, aydınlatmanın çalışmaması dolayısıyla karanlıkta önünü göremeyerek 5. kattan asansör boşluğuna düştü. Düşmeden dolayı meydana gelen sesleri duyan bina sakinleri, itfaiye, polis ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler binanın giriş katındaki duvarı balyozla kırdı. Asansör boşluğundaki yaralı emekli öğretmene ulaşan sağlık ekipleri, şahsın boynuna boyunduruk taktı. Asansör boşluğundan çıkarılan Emin Gürbüz, 112 acil servis ambulansıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Gürbüz'ün eşi ve oğlu, emekli öğretmeni yalnız bırakmadı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]