Elmas Hotel açılıyor...

18 Aralık’ta resmi açılışı gerçekleşecek olan Elmas Garden Inn, açılışı öncesinde ilimizdeki basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Efsane otel

1990’lı yılların efsane oteli Elmas Hotel, Erenler\'de 12 dönüm alan içerisinde ve 20 bin m2 kapalı kullanım alanına sahip 5 yıldızlı olarak, Elmas Garden Inn adıyla tekrar açılıyor. 5 yıldızlı olarak faaliyete başlayacak olan Elmas Garden Inn; şehir, kongre, sağlık ve sosyal tesis oteli olacak.

SAKEL Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Sakallıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Baran ve Elmas Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Yüce ile otelin yüklenici firması olan Ulusal Yatırım’ın ortakları Ömer Ulusoy ve Yasin Tanyeri kahvaltıda basın mensuplarını ağırlayarak hem oteli gezdirdiler hem de otelin ilk üretimi olan kendine has dondurmasını ikram ettiler.

Otel nasıl hazırlanmış?

Otelde, 200 ve 250 kişilik 2 ayrı restaurant, 100 kişi kapasiteli diamond, ve 70 kişi kapasiteli Kardelen cafe yer alıyor. Kongre ve kültür merkezi olarak mimarisinde en büyüğü 600 kişilik Figen Balo Salonu’nu bulunduran otelin, toplam 8 farklı toplantı salonu bulunuyor. Otelin botanik bahçesi ise, 1000 kişilik organizasyona cevap verebilecek nitelikte hazırlanmış.

131 oda ve 300 yatak kapasiteli, 3 kat olarak inşa edilen otel, şehir oteli konseptinin yanında sağlık merkezi hizmeti de verecek. Otelde; 122 adet De Luxe oda, engelli misafirleri için dizayn edilmiş 2 engelli odası, 5 adet süit ve 2 adet King Suit oda bulunuyor.

Alkollü içecekler yasak

Kahvaltı, brunch, öğle ve akşam yemeklernde hizmet verecek olan otel restaurantları, menüleriyle misafirlerinden tam not alacağa benziyor. Elmas Garden Inn, Sakarya’da ilk defa otel olarak kendi markasıyla çikolata, pasta ve dondurma üretecek. Otelde, sağlık merkezi konsepti de bulunduğundan alkollü içeceklere yer verilmeyecek.

Hem şehir oteli hem de sağlık merkezi

Elmas Garden Inn, şehir otelinin yanı sıra Aura Spa&Wellness özelliğiyle de ön plana çıkmak istiyor. Masaj Odaları, fitness salonu, jimnastik/aerobik salonunun bulunduğu otelin Aura&Spa kısmında ise; Türk hamamı, sauna, macera duşu ve wellness havuzu yer alıyor. Otelin misafirlerine sunduğu bir diğer hizmet ise güzellik merkezi... Güzellik merkezinde; cilt ve vücut analizi, vücut bakımı, incelme / selülit tedavisi, kavitasyon-radyo frekans ile zayıflama, antiaging tedavileri ve yüz bakımı, uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek.
12 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]