Elektrik faturalarında indirim fırsatına yoğun ilgi

Sepaş’ın serbest tüketicilere tanıdığı kolaylıklar devam ediyor. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce\'de kısa sürede binlerce abone Sepaş’a başvurarak indirimli tarifeye geçti. 

Yıllık elektrik tüketimi 5000 kWh’in üzerinde olan ve ayda ortalama 150 TL elektrik faturası ödeyen mesken ya da ticarethane aboneleri, serbest tüketici olmak için Sepaş Müşteri Hizmet Merkez’lerine yoğun ilgi gösteriyor. 
 
Henüz Sepaş’ın kazandıran tarifesine geçmemiş elektrik tüketicilerinin Haziran ayından itibaren bu indirimden yararlanabilmeleri için 2 Mayıs’a kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. 3 Haziran\'a kadar başvuran serbest tüketiciler ise indirimli tarifeden Temmuz ayından itibaren yararlanabilecekler.

Sepaş’ın hesaplı tarifesinden küçük ve orta ölçekli işletmeler de faydalanabiliyorlar. Yıllık 5000 kWh’ın üzerinde elektrik tüketimi yapan kullanıcılar, Sepaş Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayarak, ziyaret ederek veya sedas.com web sitesindeki Serbest Tüketici Sorgulama sekmesinden avantajlı fiyatlardan yararlanma şansına sahip olup olmadıklarını öğrenebilir ve her türlü detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri Merkezleri’ne 444 5 186 no’lu hattan ulaşılabilir. 

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]