Eğitimcilerden Başkan Dişli'ye ziyaret

Eğitim-Birsen Adapazarı İlçe Temsilcisi Rıdvan Badanka ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek üçüncü döneminde Başkan Dişli’ye başarı dilediler.

Eğitim-Birsen adına Başkan Dişli’ye Hayırlı olsun dileğinde bulunan İlçe Temsilcisi Rıdvan Badanka, “Memur-Sen olarak güzel hizmetlere imza atıldığını ifade ederek, “Başörtüsü sorununun çözülmesiyle tüm başı kapalı öğretmenlerimiz rahatladı. Herkes dersine istediği gibi giriyor, çıkıyor. Kimse kimseye karışmıyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, sendikaların varlığının çok önemli olduğunu ifade ederek sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Dişli, “Toplumun temel unsurlarından biri olan sendikalar çalışanların yaşam standartlarının korunması ve geliştirilmesinde önemli rol oynamıştır. Bu nedenle desteklenmesi gerekir” dedi.

Büro Memur-Sen Sakarya Şube Başkanı Gürsel Gül de Başkan Dişli’yi ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundu. Her ayın son Salı günü sendika yönetimi olarak toplantı yaptıklarını ifade eden Gül, Başkan Dişli’yi toplantılarına davet etti. Çok yeni kurulan sendikalarının ilk kurulduğunda üye sayısının 94 olduğunu şimdi ise bu rakamın 700’e çıktığını ifade etti. Başkan Dişli’yi daha sonra, Şehit Ahmet Akyol Ortaokulu öğretmen ve öğrenci velileri ziyaret etti. Akyol ortaokulu öğretmen ve velileri de Başkan Dişli’yi tebrik ederek okullarına davet etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]