Eğitim-Bir-Sen'dan Başkan Karakullukçu'ya tebrik

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'ya yapılan tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.

Eğitim-Bir-Sen Sendikası Arifiye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Akyol, Ali Gündoğmuş, Sadık Yalvaç, Kadir Arslan ve Süleyman Ebrem Başkan Karakullukçu’yu ziyaret etti.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaret nedeniyle Eğitim-Bir-Sen Arifiye İlçe Yönetimine teşekkür ederek, Arifiye ilçesi hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri paylaştı. Projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Karakullukçu, "Biz Arifiye\'yi ortak akıl ve istişare ile el ele vererek bu günlere getirdik. Hepinize değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Arifiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan İsmail Karakullukçu\'yu 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak, yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesi nedeniyle kutlayarak, gelecek beş yıllık dönemde de başarılarının devamını dilediler. Eğitim-Bir-Sen Sendikası Arifiye Şube Başkanı Kazım Akyol; "Eğitim camiası olarak, içimizden biri olan İsmail Karakullukçu kardeşimizin Arifiye\'de gösterdiği başarı ile Arifiye her alanda kabuğunu kırarak, Sakarya\'nın en gelişmiş ilçelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Eğitim-Bir-Sen Arifiye Şube Yönetimi olarak, İsmail Başkanımıza yeni dönemde de başarılar diliyor, Eğitim Camiasının her zaman yanında olduğunu bilmesini istiyoruz" diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]