"Eğitilmiş Toplum Aydınlık Gelecek Demektir"

Adapazarı Abdullah Ömür İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Özkan ve Okul Aile Birliği Başkanı Osman Yolaçık, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret ederek, okullarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Çevre düzenlemesi ve okul bahçesinin asfaltlanması Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Abdullah Ömür İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Özkan, Okul Aile Birliği Balkanı Osman Yolaçık, okulun bulunduğu mahalle sakinlerinden Trabzonlular Derneği Başkanı Kamil Özkan, Okul Aile Birliği Üyelerinden Firdevs Uyar ve okulun Matematik Öğretmeni Sabaha Özcan; Başkan Aziz Duran'ı makamında ziyaret ederek okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. İlk olarak söz alan Okul Müdürü Turgay Özkan, “Okulumuzun müthiş bir öğrenci potansiyeli var. Fakat öğrencilerimiz yağmurda çamurda zorluk yaşıyorlardı. Bahçemiz tozdan topraktan geçilmiyordu. Sizler okulumuzun bu soruna çare buldunuz. Bahçemizi asfaltladınız. O bahçenin asfaltlanmasının ne demek olduğunu ancak biz biliriz. Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sizleri okulumuza da bekliyoruz” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Osman Yolaçık ise, eğitime verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Aziz Duran'a minnettar olduklarını söyledi. Eğitime katkı yapmanın asli görevlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Aziz Duran, “Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuz demek. Şehrimizin güzide okullarından biri olan Abdullah Ömür İlköğretim Okulu'na katkı yapabildiysek kendimizi bahtiyar hissederiz. Eğitilmiş toplum aydınlık gelecek demektir. Biz elimizden geldiğince okullarımıza katkı yapıyoruz. Desteğimiz bundan sonra da sürecek” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]