Ecevit Keleş; "İkinci el oto pazarını modern şekilde kuracağız"

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş, "Göreve geldiğimizde, ikinci el oto pazarını modern şekilde kuracağız" dedi. 

Traktörcüler Sanayisi\'nde kurulan otomobil pazarını gezen Keleş, Galericiler Sitesi Projesi\'ni hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. 

Şehrin farklı noktalarında araç satışı yapan firma sahiplerini, tek bir çatı altında toplamayı hedeflediklerini vurgulayan Keleş, "Modern cazibe merkezi olarak tasarlayacağımız bu site, görkemli yurdumuzun her yerinden müşteri gelmesini sağlayacak. Firma sahipleri de geniş alanda ve daha düşük maliyetlerle ikamet ederek hizmet verebilecek" diye konuştu. 

Keleş, ikinci el otomobil satışının halka açık bir alanda yapılması için proje hazırladıklarını bildirerek, "Marka şehir iddiasında bulunlar, gelip buradaki vatandaşların ve esnafın haline baksınlar. Yağmur, çamur altında arabalarını satmak için mücadele veren vatandaşlarımız, bu muameleyi hak etmiyor. Göreve geldiğimizde, ikinci el oto pazarını modern şekilde kuracağız ve halkımızın hizmetine sunacağız" ifadesini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]