Ecevit Keleş, Arifiye köylerinde...

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Ecevit Keleş, Kemaliye Köyü, Çaybaşıfuadiye, Hacıköyü, Mollaköyü, Adliye Köyü, Kumbaşı Köyü ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunların dinledi.

CHP Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Ecevit Keleş’e, CHP İlçe Başkanı Kemal Örge  ve İlçe Yönetim kurulu eşlik etti.

Büyükşehir Belediye başkanlığına talip olduğunu ve bütün köy  halkından destek istediğini söyleyen Ecevit Keleş, "Yörenin sorunlarını biliyoruz. Seçimden seçime hizmet yerine her zaman hizmet anlayışını uygulayan belediyecilik bizde. Hiç kimseyi kandırmak yok. Birlikte çalışacağız. Tarımın, hayvancılığın önündeki  engelleri kaldıracağız" dedi.

Köy kahvelerinde vatandaşlarla sohbet edip, çay içen Ecevit Keleş gençler, yaşlılar ve kadınlardan  destek istedi. Ecevit Keleş, Kemaliye, Çaybaşıfuadiye, Hacıköyü, Mollaköyü, Adliye, Kumbaşı Mahallerinde adeta dert küpü olmuş vatandaşlarla görüşen Ecevit  Keleş, “Her  yıl  tarım  girdileri vatandaşın belini  bükmeye  devam ediyor. Çiftçi  çok  zor  durumda. Her yıl  bir  önceki yılı aratır duruma  geldi. Ülkede  uygulanan yanlış Tarım ve Hayvancılık politikaları köylümüzü ve  çiftçimizi  bitirme  noktasına getirdi.  Köylü isyanda, İşçi isyanda, hiç kimse  hayatından  memnun değil. Demek ki  hükümetin politikaları yanlış . Yanlış olmasa vatandaş perişanlığını bu kadar anlatır mı?” şeklinde konuştu.

Ecevit Keleş; "Sakarya’da tarımın, hayvancılığın, köylünün, işçinin umudu olarak ortaya çıktık. Ben Büyükşehir Belediyesi’ni aldıktan sonra Sakarya’da yaşayan herkes mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayacak ve bizler Hz. Ömer Adaleti\'nde yönetim anlayışında Sakarya’yı yöneteceğiz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]