Ecevit Keleş, Adapazarı esnafını gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, esnaf ziyaretlerinde bulundu  vatandaşların sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş’e, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu üyelerinden  Oğuz Can Curoğlu, Azize Çeroğlu, Şevki Toker, Aşkın Oktay, İbrahim Bircan, Fikret Kırmızı, Zeynal Atalay, Nazmi Seviç eşlik ederken Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı Belediye Başkan Aday Adayı Erdem Meriç, Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Burhan Güler, Sabahattin Beyhan, Uğur Poyraz ve partililer eşlik etti.

Ecevit Keleş ve arkadaşları gezi esnasında Lastik-İş’i ve Şeker Fabrikası’nı da ziyaret etti.

Keleş: "Esnafın umudu olmak için yola çıktık"

Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve bütün esnaf halkından destek istediğini söyleyen Ecevit Keleş:

“Esnafın umudu olmak için yola çıktık. 10 yıl önce İzmit’in önünde olan Adapazarı bugün izmit’ın 10 kat gerisinde kalmıştır. Oy kullanmak için yarım saatte İzmit’e gidin sonra oyunuzu kullanın. Sakarya 81 İl içerisinde coğrafi yapı olarak en gelişmeye müsait il olmasına nazaran bugün 81 il içerisinde geri kalan ve plakası olan 54’ü yakalamış bir il konumundadır. Bizler geldiğimiz zaman Sakarya İzmit’in önüne geçmenin yanı sıra 81 il içerisinde Türkiye’nın parlayan yıldızı olacaktır.” dedi.

Ecevit Keleş; ”Sakarya’da esnafın, tarımın, hayvancılığın, köylünün, işçinin umudu olarak ortaya çıktık. Bana Büyükşehir Belediyesi’ni layık görürseniz Sakarya’da yaşayan herkes mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayacak ve bizler Hz. Ömer Adaleti\'nde Sakarya’yı yöneteceğiz.”dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]