Ebediyete İrtihal Eden Öğretmenler Unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Karaağaçdibi İhsaniye Camii’nde ebediyete irtihal eden öğretmenler için anma programı düzenlendi.

Mevlid Programına okuyucu olarak; Kur’an Kursları Müdürü Mustafa Civelek, İhsaniye Camii İmam-Hatibi Suat Tekelioğlu, Orhan Camii İmam-Hatibi Alaeddin Beşel, Sofular Camii İmam-Hatibi Salih Zeki Özkayan,  Sarıkışla Camii İmam-Hatibi Ali Güzeldal, Orhan Camii Müezzini Hasan Çolak, Mehmet Akif Ersoy Camii Müezzini Vahit Yeniay, Yeni Camii Müezzini İsmail Arslan katıldı.
İlahileri Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri okudu. Duayı İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Selami Gürsoy;  günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise İHL Müdürü Kadir Gezer yaptı.

Hazırlanan mevlid programına; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlköğretim Müfettişleri Başkanı Ahmet İnanç, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, İlçe Müftü Vekili Muhammed Suiçmez, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Özbek, Şube Müdürleri Yakup Kalaycı, Mustafa Akgün, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu, Vedat Tezbiten, M.Hayri Çetinkaya, Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Yıldırım, okul müdürleri, müdür yardımcıları ile öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İnsanın yetişmesinde önemli bir yeri olan öğretmenlerimizin böyle güzel bir programla anılması ve katılımın önceki yıllara nazaran fazla olması başta öğretmenler olmak üzere katılanları memnun etti.
Programın sonunda misafirlere ikramda bulunuldu.
  
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]