Duydunuz mu? AGDAŞ Hediye Dağıtıyor

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ), 54 hediyenin dağıtılacağı yeni bir abonelik kampanyası başlattı.

Doğalgaz abonelik bedeline peşinatsız 6 taksitte ödeme kolaylığı sunulan AGDAŞ'tan Kazandıran Kampanya da 30 kişi doğalgaz sobası, 14 kişi 3G uyumlu Nokia 3120 cep telefonu ve 10 kişi de bir yıllık doğalgaz kullanımı kazanacak.  

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, doğalgaz abonesi olmak isteyen Sakaryalılar'dan yoğun talep nedeniyle yeni bir kampanya başlatma kararı aldıklarını, yeni kampanyaları "AGDAŞ'tan Kazandıran Kampanya" ile hem doğalgaz abonelik bedelini peşinatsız 6 taksitle ödeme hem de tam 54 hediyeden birini kazanma fırsatı sunduklarını söyledi.

Ne Kadar Abonelik O Kadar Hediye!

Demir, yeni doğalgaz abonelik kampanyasına katılanlar arasında yapılacak çekilişle 30 kişiye doğalgaz sobası, 14 kişiye 3G uyumlu cep telefonu ve 10 kişiye bir yıllık doğalgaz aboneliği verileceğini bildirdi. Demir, Sakaryalıların doğalgaz abonesi olarak kazanma şanslarını artırabileceklerini ve ne kadar fazla abonelik yaptırırlarsa o kadar fazla hediye kazanma şansı olacağını söyledi.

En ekonomik, en çevreci, en konforlu yakıt olan doğalgazın ısıtma, pişirme ve sıcak su temininde hala en fazla tercih edilen yakıt olduğunu ifade eden Demir, bu kampanya ile hedeflerinin 63 bin abone sayısından 80 bin abone sayısına ulaşmak olduğunu söyledi. 

Hava Kirliliği İçin Önlem 

AGDAŞ olarak Sakarya'da sorumlu oldukları bölgenin yüzde 90'ına doğalgaz altyapı hizmetini götürerek toplam da bin 538 kilometre hat çekerek Sakarya'ya verdikleri sözü tuttuklarını belirten Demir, 120 bin konutun önüne kadar doğalgaz alt yapı hizmetinin gittiğini artık Sakaryalıların da bu yapılan çalışmalara kayıtsız kalmamaları ve bir an önce doğalgaz abonesi olmaları gerektiğini dile getirdi.  

Kış aylarında Sakarya'nın en büyük sorununun hava kirliliği olduğunu belirten Demir, bu sorunun  tek çözümün doğalgaz olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Sakarya'da doğalgaz abone sayısı her geçen gün artıyor. Bu çok güzel bir olay. Ancak kentimizde hava kirliliğinin önlenmesi için sadece doğalgaz abone sayısının artması değil bu abonelerin doğalgaz kullanımına da başlaması gerekiyor."  

Nefes Alalım 
 
Doğalgazın konfor, güven ve çevreci olmasının yanı sıra en ekonomik yakıt olma özelliğini de taşıdığını belirten Demir, şöyle konuştu: "Doğalgaz kullanın hem kentimiz hem de bütçemiz nefes alsın. Yapılan son indirimlerle beraber doğalgazın ekonomikliği daha da artmıştır. Isınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacında doğalgaz kullanmayı tercih edenler kömür ve tüp kullananlara göre yüzde 55, LPG kullananlara göre yüzde 68 daha az ödüyorlar. Kömür ve tüp kullanarak ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacını karşılayan herhangi bir aile yılda yaklaşık 2 bin 204 TL ödeme yapmasına rağmen aynı ihtiyaçlar doğalgaz ile 1004 TL karşılanmaktadır. Yani doğalgaz bir yılda tam bin 200 TL'lik bir tasarruf sağlamaktadır." 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]