Durmak Yok!

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde çalışmalarını günde çift antrenman ile sürdüren Yeşil Siyahlı futbolcularımız sabah kondisyon salonunda çalıştı. Akşam antrenmanında ise istasyon çalışan Sakaryaspor, çalışmalarını Pazar gününe kadar tesislerde sürdürecek. Pazar günü Kızılcahamam Asya Termal otel ilk etap kampa girecek olan ekipte sakatlığı olan oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan Sakarya Valiliğinde yapılan toplantı sonrası açıklama yapıldı.

Sakarya Valiliği'nde, sivil toplum örgütü üyeleri, belediye başkanları, kaymakamlar ve iş adamlarının katılımıyla Sakaryaspor'un geleceği ile ilgili toplantı yapıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sakaryaspor A.Ş'nin BELPAŞ'a ait hisselerinin Sakaryaspor Derneği'ne devri konusunda mutabakat sağlandığı belirtildi.

Son toplantının ardından geçen süre içinde 410 üye adayı belirlendiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Bu sayının artırılması için çalışmalar devam ettirilecektir. Sakaryaspor Derneği'nin Sakaryaspor'u devralması için çalışmalar başlatılmıştır. Tüzük kongresi ağustos ayının ilk yarısında yapılacaktır. Tadil edilen yeni tüzük gereğince seçimli kongre eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecektir.''

Üye kayıtlarının Valilik gözetiminde Sakaryaspor Derneği'nde yapılacağı bildirilen açıklamada, üye kayıtları için bugünden itibaren dernek hesabına para yatırılabileceği kaydedildi.

Kesin üye kayıtlarının tüzük kongresinden sonra büyük bir törenle yapılacağı belirtilen açıklamanın devamında şöyle denildi: ''Üye giriş aidatları Valilik gözetiminde emanet alınacak, seçimli kongrede göreve gelecek yönetim kurulunun tasarrufuna bırakılacaktır. Bu süreç sonunda, Sakaryaspor Derneği, Sakaryaspor A.Ş'nin hakim ortağı olacak ve Sakaryaspor Derneği'nin seçimli kongresinde yönetim ve organlar tarafından idare edilecektir. Sakaryaspor'un yeni sezona hazırlığı ile ilgili her türlü tedbir alınmış olup, Sakaryaspor'a gönül veren taraftarların özledikleri bir Sakaryaspor için çalışmalar el birliği ile sürdürülmektedir. Tüm Sakaryaspor sevenlerini bu oluşumda yer almaya davet ediyoruz.''
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]