Duran'dan Muhtarlar ve Demiryol-İş Sendikasına Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakarya Muhtarlar Derneği'ni ve Demiryol-İş Sendika Şubesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Muhtarlar Derneği ziyaret eden Başkan Duran, yapılan hizmetlerden bahsetti. Şehri; yolları, altyapısı, üstyapısı ve yeşili ile farklı bir noktaya getirdiklerini belirten Başkan Duran, "Sakarya'yı duble yollarla tanıştırdık. 1 km olan duble yollar şimdi 52 km'ye ulaştı. Asfaltsız köy yolu bırakmadık. Sakarya genelinde 750 km sıcak asfalt yaptık. Altyapıyı tamamıyla yeniledik. Bundan böyle şehirde altyapı sorunu yaşanmayacak. Suyun ulaşmadığı yer bırakmadık. Bugün artık birçok köyümüzde Sapanca'nın suyu akıyor. Şehrin çöp sorununu çözdük. Katı Atık Depolama Tesisi'nde çöpler artık modern yöntemlerle imha ediliyor. Kent Park ve Vilayet Meydanı gibi projeleri hayata geçirdik. 15 yıllık belediye başkanlığım boyunca Sakarya'ya hizmetin en iyisini kazandırma gayreti içinde oldum. Önceliğimiz hep hizmet oldu" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Odası Başkanı Erdal Erdem ve Demiryol İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Cemal Yaman ise, "Şehrimiz Başkanımız Aziz Duran sayesinde birbirinden değerli hizmetlerle tanıştı. Altyapısı, üst yapısı ve yeşili ile farklı bir görüntüye kavuştu. Şehrimize kazandırdığınız tüm eserler için size teşekkür ediyoruz. Her görevin bir bitişi vardır. Önemli olan insanlar tarafından güzel anılmaktır. Sakaryalılar sizi her zaman hayır duaları ile anacak. Bize verdiğiniz destekleri de hiç bir zaman unutmayacağız. Her zaman yanımızda oldunuz, sorunlarımıza çözüm ürettiniz. Bundan sonraki yaşamınızda mutluluklar diliyoruz" dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem Başkan Duran'a plaket takdim ederken, Demiyol İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman da saat ve şilt hediye etti. Başkan Duran Erdam Erdem ve Cemal Yaman'a Adapazarı'nı tanıtıcı kitaplar verdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]