Duran'dan Birlik Çağrısı

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'nın kongresinde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhalefet boş durmayacak, aramızı bozmaya çalışacak. Fakat biz, aramıza nifak sokmaya çalışanların oyununa gelmeyeceğiz." dedi.

AK Parti İlçe kongreleri Sapanca ile devam etti. Sapanca Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye katılım çok yoğun oldu. AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Hasan Ali Çelik, Erol Aslan Cebeci, Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe belediye başkanları, partinin ilçe teşkilatı başkanları, kadın kolları yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ve Sapancalılar katıldı. Kongrede mevcut ilçe başkanı Selami Öztürk'ün yanı sıra Meclis Üyesi Nazmi Bostancı ile Yunus Gümüşel ilçe başkanlığına aday oldu. Kongrenin divan başkanlığını Milletvekili Ayhan Sefer Üstün yaptı. Kongrede konuşma yapan milletvekilleri ve belediye başkanları birlik mesajları verdiler. Kongrede ilk konuşmayı yapan Üstün, AK Parti hükümetleri döneminde devrim niteliğinde projelerin hayata geçirildiğini söyledi.


Ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Yerel seçimler yaklaşıyor. Tabi yerel seçimler yaklaştıkça muhalefet boş durmayacak. Aramıza nifak sokmaya çalışacak. Fakat biz AK Parti ailesi olarak onların oyununa bugüne kadar gelmedik, bundan sonra da bu oyuna gelmeyeceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi kimse bozamaz." dedi. Sakarya'da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Duran, "Sakaryamızı her yerde anlatıyoruz ama aslında anlatmaya çok da gerek yok. Zira gerçekleştirilen hizmetleri, arkası arkasına hizmete giren projeleri herkes biliyor, herkes görüyor. Duble yollarıyla, altyapısı ve üstyapısı ile Sakarya Türkiye'nin çağdaş ve gelişmiş şehirlerindendir. Başbakanımızın dediği gibi, biz hiç durmuyoruz. Sakarya'yı daha modern hala getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah yaklaşan yerel seçimleri de AK Parti olarak kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.
Milletvekili Erol Aslan Cebeci de, "Kongremizin hayırlı olmasını, ilçemize güzellikler katmasını diliyorum. Kongreyi kim kazanırsa kazansın hiç fark etmez. Asıl ilçemiz kazanacaktır. Bu parti, bu salondan daha büyüyerek, daha güçlenerek çıkacaktır. Biz başbakanımızın önderliğinde hizmet aşkıyla çalışıyoruz." dedi. Milletvekili Hasan Hüseyin Çelik ise, Türkiye'nin büyük bir kalkınma içerisinde olduğunu ve reform niteliğinde çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi. Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]