Duran: 'Suyu Dikkatli Kullanmalıyız'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, su kaynaklarının kıt olduğu, kirletici unsurların arttığı dünyamızda su kaynaklarını dikkatli ve planlı kullanmamız gerektiğini söyledi.

Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU)
tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim kapsamında yönetici yetkinliklerini geliştirme semineri sertifika töreni, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları Muzaffer İşcioğlu, Naci İris, daire başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran küresel çağda suyu yönetmenin önemine değinerek, “Su kaynaklarının kıt olduğu, kirletici unsuların her geçen gün çoğaldığı günümüzde su kaynaklarını yönetmek büyük önem arz ediyor. Bu açıdan ADASU çok önemli bir kurum. Su kaynaklarının planlı kullanılmasında ve suyun insanlara ulaştırılmasında sizlere büyük görevler düşüyor. ADASU ailesi olarak üzerinize düşen görevleri başarı ile yerine getiriyorsunuz. Sizlerin aracılığıyla suyu olmayan insanlar su içebiliyor. Bu hizmetlerin en güzelidir” dedi.

Başkan Aziz Duran, Sakarya Nehri üzerinde kurulacak enerji santrali ile ADASU’nun kendi elektriğini üretecek duruma geleceğini bu durumunda elektrik masraflarının düşeceğini söyledi. Başkan Duran, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm çalışanları tebrik etti.

Gelecek ve kariyer planlamasının başarıyı yakalamadaki öneminden söz eden ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ise, “Siyasi, sosyal, teknolojik ve ekonomik anlamda geleceği iyi okursak başarıyı yakalarız. Fark yaratacak fikirler üretmeliyiz. ADASU olarak, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler veriyoruz. Yönetici Yetkinliklerini Geliştirme Semineri de bunlardan biri. 82 saatlik eğitime katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aziz Duran, semineri başarı ile tamamlayanlara sertifikalarını takdim etti. Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Us, motivasyon ve insan kaynakları konusunda konuşma yaptı. Toplantıda tüm şube birimleri, çalışmalarını anlatan birer sunum yaptı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]